STRUNJAČE AIREX

www.my-airex.comSTRUNJAČE AIREX

Više od 50 godine strunjače švajcarskog proizvođača AIREX su broj 1 u svetu u oblasti terapijskih podloga, podloga za sport i vežbanje. Strunjače Airex napravljene su od pene sa zatvorenim ćelijama površinskog sloja kako unutar samog materijala ne bi prodrla voda, prljavština i znoj.Time je sprečeno i upijanje neprijatnih mirisa. Pruža pouzdanu zaštitu od bakterija, plesni i patogenih organizama, čak i protiv cMRSA bakterija, koje su otporne na antibiotike a mogu se pronaći u bolnicama, fitnes centrima i obdaništima. Poseduju optimalne amortizirajuće karakteristike, što omogućuje apsorbciju pritiska i zaštitu od povreda. Zglobovi, tetive i ligamenti su efektno zaštićeni. Sve Airex strunjače su multifunkcionalne i mogu se koristiti napolju, unutra i u vodi. Osnovna polja primene su: fitnes, gimnastika, aerobik, pilates, joga, body&mind programi, fizioterapija, rehabilitacija, hidroterapija, klubski i školski sportovi, škole za trudnice, obdaništa, treninzi balansa, kordinacije, reakcije, stabilnosti i funkcionalni treninzi.

AIREX logo AGR certified SWISS MADE


Coronella

CORONELLA 185/200

Najsvestranija i najprodavanija AIREX strunjača. Predstavlja idealnu kombinaciju odgovarajuće dimenzije, materijala prijatnog za kožu, efikasnu higijensku zaštitu, protiv-kliznu podlogu, stabilnost i strunjaču takoreći neograničenog veka trajanja. Zbog svojih karakteristika najčešće se koristi za opremanje fitnes centara, ali i za vežbanje kod kuće.

Coronella 185

Dimenzije:185 x 60 x 1.5 cm
Težina:2 kg
Boje:crvena,plava,zelena

Coronella 200

Dimenzije:200 x 60 x 1.5 cm
Težina:2,4 kg
Boje:svetlo-siva,braon,tamno-siva


Corona

CORONA 185/200

Corona strunjača ima iste karakteristike kao i Coronella ali zahvaljujući svojoj udobnoj širini od 100cm pruža adekvatan prostor za čak dve osobe. To je čini idealnom za sve terapijske primene i oblike treninga sa terapeutom ili ličnim trenerom.Kod kuće pruža dovoljno prostora za vežbe sa partnerom.

Corona 185

Dimenzije:185 x 100 x 1.5 cm
Težina:3,8 kg
Boje:crvena,plava,zelena

Corona 200

Dimenzije:200 x 100 x 1.5 cm
Težina:4,1 kg
Boje:svetlo-siva,braon,tamno-siva


Fitline

FITLINE 140/180

Fitline strunjača je klasični, osnovni model za vežbanje kod kuće. Popularna je i za opremanje grupnih treninga u fitnes centrima ili manjim ustanovama. Sa debljinom od 1 cm nešto je tanja od udobne Coronelle ili Corone, ali ipak pruža udobne amortizacijske karakteristike za prijatno i ugodno vežbanje. Veoma je lagana, vrlo praktična i pronalazi mesto u svakoj sportskoj torbi.Fitline 140 je dovoljna da se na nju smesti torzo i glava i pri tom štedi prostor.

Fitline 140

Dimenzije:140 x 60 x 1 cm
Težina:1,2 kg
Boje:kivi,pink,tamno-siva,tirkizna

Fitline 180

Dimenzije:180 x 60 x 1 cm
Težina:1,5 kg
Boje:kivi,pink,tamno-siva,tirkizna


Fitness

FITNESS 120

Fitness 120 je kraća verzija najprodavanije strunjače Coronella 185. Zbog kraće dužine pokazala se posebno pogodnom za centre sa ograničenim prostorom. Debljina od 1,5 cm garantuje istu udobnost kao i Coronella. Jednostavna za upotrebu, fleksibilna, sigurna, čvrsta i praktična u malom prostoru.

Dimenzije:120 x 60 x 1,5 cm
Težina:1,4 kg
Boje:plava


Pilates 190

PILATES 190

Manje rastegljiva i manje klizava u odnosu na druge strunjače. Tanka ali čvrsta strunjača koja obezbeđuje optimalnu podršku,a u isto vreme i prijatnu mekoću. Zbog svojih karakteristika najviše se preporučuje za vežbanje pilatesa ili joge.

Dimenzije:190 x 60 x 0,8 cm
Težina:1,4 kg
Boje:ljubičasta,antracit crna


Atlas

ATLAS

Najveća strunjača u ponudi. Zahvaljujući svom pravougaonom obliku lako se uklapa sa drugom strunjačom, te se veći prostor može pokriti sa nekoliko Atlas strunjača. Prilikom opterećenja strunjače nemoguće je utisnuti teret do poda, čak ni sa šiljatim tačkama opterećenja. Kod primene u vodi ova strunjača čini optimalnu bazu za sve zamislive oblike terapija i otvara mogućnosti za kreativne načine igre u vodi.

Dimenzije:200 x 125 x 1,5 cm
Težina:5,5 kg
Boje:zelena,crvena


Hercules

HERCULES

Ova strunjača debljine 2,5cm pravougaonog oblika je originalno proizvedena da bi bila podloga za klasične Bobath krevete. Danas se koristi u mnogim različitim oblastima primene gde je potrebna veća udobnost, bilo kao pojedinačna strunjača, ili kao više strunjača spojenih u veću površinu. Zbog svojih karakteristika ova strunjača je omiljeni rekvizit za terapeute i pacijente u hidroterapiji.

Dimenzije:200 x 100 x 2,5 cm
Težina:6,6 kg
Boje:plava,zelena


Olymia-Diana

OLYMPIA/DIANA

Strunjače pogodne za škole i sportske ustanove. Specijalni premaz ih čini veoma dugotrajnim i izdržljivim,čak i na habanje od patika. Zahvaljujući svom pravougaonom obliku lako se uklapa sa drugom strunjačom.

Olympia

Dimenzije:200 x 125 x 3,2 cm
Težina:11 kg
Boje:zelena

Diana

Dimenzije:200 x 125 x 1,5 cm
Težina:7 kg
Boje:zelena


Balance Pad

BALANCE PAD/BALANCE PAD ELITE/BALANCE-PAD XLARGE

AIREX Balance proizvodi su namenjeni za treninge balansa, kordinacije, reakcije,stabilnosti, izdržljivosti i funkcionalne treninge. Predstavljaju potpuno novi koncept treninga. Tajna ovog proizvoda je u njegovom specifičnom materijalu, koji zbog svoje savitljive strukture tera telo da stalno održava balans i stabilnost.

Vežbanje sa AIREX Balance proizvodima može svesno poboljšati koordinacione sposobosti u kombinaciji sa vežbama jačanja, izdržljivosti i balansa, takođe vežbe na Balance proizvodima imaju veći uticaj na mišiće nego iste vežbe bez njih. Odgovarajuće trening programe , muziku i mnogo korisnih informacija o Airex Balance proizvodima možete pronaći na web-site-u: www.bebalanced.net

Balance-pad /Balance-pad Elite

Dimenzije:50 x 41 x 6 cm
Težina:0,7 kg
Boje:plava,siva, roza,zelena

Balance-pad XLarge

Dimenzije:98 x 41 x 6 cm
Težina:1,4 kg
Boje:plava,siva, roza,zelena


Balance Beam

BALANCE-BEAM

Po uzoru na oblik konvencionalne grede, Airex greda je potpuno bezbedna za balansiranje i obuku. Napravljena je od poznatog mekog, penastog Airex materijala. Penasti materijal od kog je napravljena ima iste destabilizirajuće karakteristike kao i ostali balans proizvodi. Usled tih karakteristika telo je u stalnoj potrebi da održi balans i stabilnost zglobova.Aktiviraju se kontrolne funkcije mozga i jače stimulišu receptori u oblasti zglobova i fascijalnog sistema.

Dimenzije:160 x 24 x 6 cm
Težina:0,9 kg
Boja:plava


Calyana

CALYANA

Nova linija podloga specijalno dizajnirana za jogu. Obezbeđuje veliku površinu za vežbanje, vrlo je lagana, stabilna i jednostavna za pakovanje.

Napravljena je od izuzetno izdržljivog materijala u koji ne prodire voda ili prljavština i jednostavno se čisti površinski.Iako ima samo 0,45cm debljine, Calyana je zahvaljujući svom specijalnom i inovativnom materijalu idealne mekoće upravo za jogu.

Odmah po razmotavanju prijanja na pod i 100% je otporna na proklizavanje. Više informacija na web-site-u: www.calyana-yoga.com

Calyana Professional Yoga

Dimenzije:185 x 66 x 0,68 cm
Težina:2,35 kg
Boje:plava

Calyana Prime Yoga

Dimenzije:185 x 66 x 0,45 cm
Težina:1,8 kg
Boje:plava,ljubičasta,zeleno-braonAIREX DODACI - ZA SVE MODELEKVALITET


UDOBNOST

- Meke i savitljive
- Prijatne na dodir


HIGIJENA

- Jednostavne za čišćenje sa antimikrobskim premazom


PROTIV KLIZNE

- Struktura površine strunjače i specijalna pena od koje je napravljena sprečavaju klizanje strunjače


ABSORBCIJA

- visok stepen absorbcije,štiti od povreda


OTPORNE NA VODU

- specijalna pena sa zatvorenim ćelijama, sprečava prodiranje vode i prljavštine


RAVNO POSTAVLJANJE

- Zahvaljujući ovoj karakteristici nema uvrtanja krajeva strunjače


DUGAČAK ŽIVOTNI VEK

- Izdržljiv materijal za višegodišnje korišćenje strunjače


MULTIFUNKCIONALNOST

- Mogu se koristiti napolju, unutra i u vodi.


CE ZNAK

- Visoko kvalitetni materijal,stroga kontrola kvaliteta

Strunjace Main