RSQ1 - Elektrostimulacija

RSQ1 - Aparat za neuromišićnu elektrostimulaciju

Inovativni uređaj za elektrostimulaciju koji stimuliše sistem različitim električnim strujama visoke frekvencije, razvijen od strane kompanije PhysiCare International.

RSQ1-Uređaj za neuromišićnu elektrostimulaciju

- RSQ1 je aparat za elektrostimulaciju, koji stimuliše neurološki sistem različitim električnim strujama veoma visoke frekvencije (10kHz). Razvijen je da se koristi u kombinaciji sa funkcionalnim vežbama, uz kontrakciju i opuštanje mišića na pravilan način, za preventivne tretmane i brži oporavak.

- RSQ1 je sistem za povećanje sposobnosti mišića da razvije snagu kroz reorganizaciju neuromišićnog sistema, koji balansira aktivaciju mišića i obrazac pokreta. RSQ1 je savremena metoda sportske rehabilitacije koja koristi dugogodišnje iskustvo fizioterapeuta koji rade sa igračima svetske klase. Kombinacija stimulacije nervnog sistema sa kombinacijom signala jedinstvenih karakteristika i pravilno odabranih vežbi omogućava vam da postignete iznenađujuće rezultate.

Primena RSQ1:

Podrška za trening snage / hipertrofiju
Podrška zagrevanju / hlađenju
Brži oporavak nakon vežbanja
Opuštanje mišića
Održavanje i povećanje opsega pokreta
Brža rehabilitacija nakon operacije kolena
Upravljanje bolom

Indikacije:

Povrede mišića
Bol u leđima
Cervikalgija
Tendinitis
Problemi sa tetivama mišića koji utiču na ramena
Uganuća zglobova i otok
Epikondilitis
Bol u kolenu (uzrokovana traumom, hondropatijom, operacijom, osteoartritisom itd.)
Mišićna hipotonija
Post-hirurške i posttraumatske disfunkcije i ostalo.

Sa uređajem RSQ1 mogu da upravljaju samo terapeuti koji su sertifikovani od strane proizvođača PhysiCare International i potpuno odgovorni za bezbednost, pouzdanost i performanse lečenja ovim uređajem.
Obuka je obezbeđena i obuhvata teorijski i praktični deo. Nakon obuke dobija se original sertifikat od strane proizvođača.