Aktuelnosti

Pratite najnovija dostignuća iz oblasti fizikalne medicine i rehabilitacije

Fizikalna terapija iz ugla najnovijih tehnoloških dostignuća.

North System Vam omogućava da pratite nove metode kao i najnovija istraživanja iz oblasti fizikalne, sportske medicine kao i rehabilitacije.

Aktuelnosti


NOVO u ponudi ! AIREX strunjača CALYANA najnovija strunjača za YOGU. Pozovite nas i uverite se u kvalitet AIREX strunjača.HILT terapija od sada i u Srbiji. Najnovija terapija patentirana kao HILTERAPIJA dostupna i u Beogradu u ambulanti Fitness Medico.
Hilterpija ima uspešnu primenu i kod hroničnih osteoartritisa, degenerativnih promena (gonartroze, koksartroze, spondiloze), kao i kod fibromialgija.
Hilt terapija Italijanskog proizvođača ASA - je jedina patentirana u svetu kao HILT terapija i sa snagom od  3 kW predstavlja najmoćniji laser na tržištu.
Trenutno oslobađanje od bola omogućava jedino HILT terapija.


Aparat za shockwave terapiju MP 100 proizvođača Storz medical iz švajcarske predstavlja najmoderniji uređaj za terapiju udarnim talasima u svetu. Podešavanje parametara terapije vrši se na samom ručnom setu (pištolju) , tako da korisnik ne mora da zaustavlja terapiju da bi promenio parametre. Početkom 2015 godine biće dostupna aplikacija za sve tablet uređaje kao i za pametne mobilne telefone preko kojih će biti omugućen pristup samom uređaju.Storz medical kao lider u proizvodnji uređaja za shockwave terapiju postavlja nove standarde i donosi novine u samim protokolima. 
Storz je jedini proizveo ručne setove (pištolje) sa kojima korisnik može ceo dan bez ograničenja da radi, jer vibracije od samog pištolja ne utiču štetno po rukovaoca uređajem.
Pozovite nas i uverite se da smo drugačiji od drugih- najveći izbor uređaja , najveći izbor aplikatora, najkompletnija obuka korisnika. Storz medical je najbolji izbor.


Dragi posetioci ,sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da smo pokrenuli North System Blog ,sa idejom da zajedno sa nama budete u koraku sa najnovijim dostignućima iz oblasti fizikalne terapije.Na North System Blogu možete ostavljati Vaše komentare , i tako aktivno učestvovati sa zajedničkim interesom da što više približimo primenu najmodernije tehnogologije u rešavanju problema u fizikalnoj medicini.
http://north-system.com/blog/


Poštovani posetioci ,
Pratite nas i preko naše Facebook stranice  https://www.facebook.com/NorthSystem/
sa najnovijim i najsvežijim informacijama. Vaš fizio tim North System.